3 Inch Forum
Juni 26, 2019, 09:13:34 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Opgericht 07-09-2007!
 
   Startpagina   Help Zoek Inloggen Registreren  
Pagina's: [1] 2   Omlaag
  Print  
Auteur Topic: cars and collectables beurs Nieuw vennep 22 april 2018 UPDATE!!  (gelezen 4776 keer)
0 geregistreerde leden en 1 gast bekijken dit topic.
cor
Goeroe
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3818Bekijk profiel
« Gepost op: December 04, 2017, 07:19:43 »

Mijne medeforum leden, vorige maand hebben Marcel en mijzelf een kleine vergadering gehad, met de organisatoren van deze beurs in Nieuw Vennep,

Hierbij hebben wij onze medewerking verleend om ons forum en onze hobby het verzamelen van 3 inch modellen te promoten op deze en eventuele volgende beurzen

Ik zal er in ieder geval staan, en een deel van de collectie meenemen in 3inch.. dit net zoals in Hoogstraten gebeurt en in het verleden bij Henri Kroeze in `s Gravendeel.

Ook jullie kunnen er verkopen en wat laten zien, voorwaarden neem dan met hun contact op, of eventueel via mij, maar rechtstreeks is sneller en makkelijker..

Ik zal af en toe een update plaatsen over deze beurs..

Hier de nieuwsbrief en flyer.. zie hieronder met dank aan robby

Samenwerking met 3 Inch Forum
De verzamel aandacht voor 3 inch modellen is sterk groeiende en daarmee ook het modellen aanbod. In Nederland kennen we het 3 inch Forum al langer als een enthousiaste groep verzamelaars met diverse activiteiten die we graag bij Cars & Collectables verwelkomen. Tijdens een plezierig gesprek met vertegenwoordigers van het forum hebben we besloten tot samenwerking en daar zijn we uiteraard erg blij mee! Met ingang van de eerstvolgende beurs is het 3 Inch Forum dan ook prominent aanwezig tijdens Cars & Collectables. Naast het modellen aanbod zullen diverse forumleden ook een deel van hun verzameling tentoonstellen. Een extra reden om naar de beurs te komen.
« Laatste verandering: Februari 01, 2018, 07:06:23 door cor » Gelogd

Loves Corvettes but other models are also nice
Robby
Global Moderator
Forum Freak
*****
Offline Offline

Berichten: 5968


Bekijk profiel
« Antwoord #1 Gepost op: December 04, 2017, 08:34:39 »

« Laatste verandering: April 21, 2018, 07:51:31 door Robby » GelogdIn elke volwassene schuilt een kind
freaker
Spammert
****
Offline Offline

Berichten: 1470Bekijk profiel
« Antwoord #2 Gepost op: December 04, 2017, 10:50:24 »

leuk
Gelogd

Danny
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3655


Bekijk profiel
« Antwoord #3 Gepost op: December 14, 2017, 11:44:49 »

Leuk idee
Hopelijk nu een beter aanbod
Gelogd
cor
Goeroe
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3818Bekijk profiel
« Antwoord #4 Gepost op: December 15, 2017, 07:08:47 »

Dat ligt niet alleen aan mij, maar ook aan leden van ons forum, net als houten kan men ook daar staan voor verkoop, en eventueel iets tonen, zou er misschien meer mensen komen...dan???

dat is in te vullen door jullie...... thumbsup

Gelogd

Loves Corvettes but other models are also nice
cor
Goeroe
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3818Bekijk profiel
« Antwoord #5 Gepost op: Februari 01, 2018, 07:04:35 »

UDATE van deze beurs

https://gallery.mailchimp.com/cb8f9b0a90ec8eda666b4d34f/files/e5259980-6d79-4a51-a99b-b95963bee0a4/Ontwerp_fb_cover_V5_kopie_2.tiff


Beurzen? Hoezo, alles kan toch via internet?
Traditiegetrouw staat deze week in het teken van de Spielwarenmesse in Neurenberg en dankzij Facebook en de diverse websites komt al het nieuws, voorzien van honderden foto's, deze dagen in recordtempo op ons af. Je bezoekt de beurs bijna 'live' vanuit je luie stoel. Hoewel je dan uiteraard niets proeft van de atmosfeer en de gezelligheid van een 'echte' beurs.

 En die zijn er gelukkig nog steeds in Nederland en België. Naast de grote NAMAC beurs in Houten zijn het veelal kleinere regionale beurzen die een vast eigen publiek hebben en waar het naast de hobby ook gaat om de sociale contacten. Beurzen die voornamelijk worden georganiseerd door hobbyisten zonder winstoogmerk, maar met een groot hart voor de gezamenlijke hobby. Liefhebbers die, dankzij de trouwe schare tafelhuurders en bezoekers, het enthousiasme weten op te brengen om 'hun eigen beurs' telkens weer te organiseren om onze hobby in de regio te promoten. En daarmee een niet te onderschatten sociale rol spelen in het levend houden van de hobby, naast alles wat via de digitale wereld voor ons bereikbaar is. Laten we deze mensen koesteren en dit jaar eens vaker een beurs buiten de eigen regio bezoeken, ze verdienen onze aandacht.

 Voor ons speelt dat sociale aspect dan ook een grote rol bij de ideeën die we proberen te realiseren voor Cars & Collectables, de beurs op 22 april a.s. begint vorm te krijgen. Maar voor die tijd hebben we elkaar wellicht ontmoet bij één van die andere leuke beurzen die de komende maanden ergens in Nederland en België worden georganiseerd!    

  
Slotracen op SlipStream demo-circuit
Slotracen is eigenlijk nooit weggeweest. Na de opkomst en de grote bloei in de '60-er en '70-er jaren is de belangstelling van het grote publiek wat weggezakt maar zijn de echte auto enthousiasten veelal in clubverband verder gegaan. SlipStream Slotracing uit Zwaanshoek is één van de bekendste en grootste slotrace clubs van Nederland en heeft haar prachtige accommodatie op een steenworp afstand van onze beurs.

 Naar onze mening mag het slotracen niet ontbreken op een modelautobeurs en wij zijn dan ook erg blij dat SlipStream met een prachtig demo-circuit aanwezig is op onze beurs op 22 april. Een mooie aanvulling op ons programma die zeker voor veel activiteit en enthousiasme op de beursvloer zal zorgen.  
  

Modelbouwdag in Hoofddorp
Onze modelbouwers van VMWH organiseren op zondag 25 februari van 10:00 tot 17:00 uur een modelbouwdag in Hoofddorp. Een mooi programma met voor elk wat wils en (waar vindt je dat nog) gratis toegang en gratis parkeren! Alle info over dit leuke evenement vindt je hier op de website van VMWH.  
  

  
Beursvloer voor 22 april loopt langzamerhand vol
Ruim 60% van de beschikbare tafelmeters is inmiddels al gereserveerd. Met veel bekende gezichten maar ook een aantal deelnemers die voor de eerste keer deelnemen aan Cars & Collectables. Waaronder ook Belgische deelnemers die de moeite nemen om naar onze beurs te komen, erg leuk! Het belooft op 22 april dan ook een drukke en zeer gezellige zondag te worden in Nieuw-Vennep. Voor meer info kijk op face book os mail naar hun, naar mij mag maar ik stuur het dan door...
 
 
« Laatste verandering: Februari 01, 2018, 07:06:10 door cor » Gelogd

Loves Corvettes but other models are also nice
cor
Goeroe
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3818Bekijk profiel
« Antwoord #6 Gepost op: April 03, 2018, 06:02:21 »

Wederom een update van deze beurs, waar ik zal staan samen met Marcel, hopelijk zien we meerdere van ons forum hier verschijnen, zou wel eluk zijn, om deze beurs net zo groot te maken als houten....

 
Modelauto en Cars & Collectables versterken samenwerking 

Het gerenommeerde onafhankelijke magazine met een historie van meer dan 30 jaar en de enthousiaste organisatie van regionale modelauto beurzen versterken de samenwerking.
De beurzen behouden het regionale en sfeervolle karakter en gaan verder als Modelauto Cars & Collectables, in het magazine Modelauto vindt de lezer ondermeer onderwerpen die op de beurzen speciale aandacht krijgen.
Modelauto heeft als initiatiefnemer van de befaamde Koepelbeurs een jarenlange expertise als uitgever van het magazine in combinatie met een beursorganisatie. Door de verbinding tussen het magazine en de regionale modelauto beurzen verwachten beide partijen een impuls te kunnen geven aan onze autohobby op huiskamerformaat.   
 

Het magazine
 
Uiteraard is Modelauto ook aanwezig tijdens de beurs op 22 april. Voor een praatje met de redactieleden en al uw vragen over de laatste uitgaven.
Met de cover van Modelauto 203 zijn we uiteraard erg blij, volledig in stijl met ons thema L'edizione italiana!


Heeft u al een beurstafel gereserveerd?
Ruim 80% van de beschikbare tafelmeters is inmiddels al gereserveerd. Met veel bekende gezichten maar ook een aantal deelnemers die voor de eerste keer deelnemen aan Modelauto Cars & Collectables.

Waaronder Betty Hegger van autobrochures.net met een mooi aanbod van autofolders uit de jaren '60 t/m '80 en Dennis Veldman van Veldman Modelbouw met een uitgebreid assortiment gereedschappen en allerhande voor de modelbouw.

Laten we ook MTT Modelshop niet vergeten met de mooie aanbieding van die geweldige Italeri Fiat 500F bouwdoos of Mark Spier die een drietal hagelnieuwe Revell bouwdozen van de iconische Iveco Ferrari racetrailer meebrengt. En daarnaast zijn er nog tientallen tafelhouders die een mooi en divers aanbod meebrengen naar de beurstafels.

Het belooft op 22 april dan ook een drukke en zeer gezellige zondag te worden in Nieuw-Vennep. Kortom, doe mee en reserveer één of meerdere tafels via de groene button. Tot dan!

reserveer en neem ook deel aan Modelauto Cars & Collectables


DUs kom op mensen kom en laat je verrassen wat er eventueel hier te vinden is, groetjes cor ooms

Gelogd

Loves Corvettes but other models are also nice
Robby
Global Moderator
Forum Freak
*****
Offline Offline

Berichten: 5968


Bekijk profiel
« Antwoord #7 Gepost op: April 03, 2018, 06:58:53 »

Niet als standhouder maar als bezoekers komen ik en Elske de beurs afschuimen icon_salut laughing7 laughing7
GelogdIn elke volwassene schuilt een kind
Maestro
Forum Freak
*****
Online Online

Berichten: 6219Bekijk profiel
« Antwoord #8 Gepost op: April 03, 2018, 08:07:35 »

Gaat 'm voor mij helaas niet worden Cor. Succesvolle beurs gewenst!
Gelogd

"These may be toys, but this ain't child's play"
VW_Dutchy
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3136


one only lives once, enjoy it


Bekijk profiel WWW
« Antwoord #9 Gepost op: April 04, 2018, 01:09:28 »

ga ik niet halen deze keer Cor; misschien de volgende......
Gelogd

Leef met plezier en geniet van je hobby
door ook anderen een hobby te gunnen
Aad A
Beginnend spammer
***
Offline Offline

Berichten: 501


Bekijk profiel
« Antwoord #10 Gepost op: April 05, 2018, 04:26:49 »

Hallo Cor,

Je hebt een prachtig betoog geschreven over onze hobby en kan mij zeer zeker vinden in een aantal punten.
Maar zoals wel vaker gebeurt zijn er meerdere beurzen en andere vormen van hobbybeleving op een en dezelfde dag.

Ik probeer de beurs mee te pakken maar vrees dat het niet zal lukken.
Heb een meeting, ook auto gerelateerd waar ik al afgesproken heb.

In ieder geval een succesvolle dag en veel plezier.
Gelogd
Remko
Lekker bezig
**
Offline Offline

Berichten: 491Bekijk profiel
« Antwoord #11 Gepost op: April 16, 2018, 12:59:36 »

Ik wist aanvankelijk niet of ik tijd zou hebben, maar ik kom toch wel even langs.  wave
Gelogd
cor
Goeroe
Uber spammer
*****
Offline Offline

Berichten: 3818Bekijk profiel
« Antwoord #12 Gepost op: April 16, 2018, 05:59:30 »

Fijn om te horen Remco, maar dan niet op het laatst komen he icon_blackeye, maar we hopen op meerdere leden van ons clubje te mogen zien,  ben nog bezig met inpakken...
Gelogd

Loves Corvettes but other models are also nice
Remko
Lekker bezig
**
Offline Offline

Berichten: 491Bekijk profiel
« Antwoord #13 Gepost op: April 16, 2018, 06:53:33 »

 icon_clown
Gelogd
theo Grazy Taxi Limos
Forum Freak
*****
Offline Offline

Berichten: 5404Bekijk profiel
« Antwoord #14 Gepost op: April 17, 2018, 10:30:30 »

 thumbsup goed bezig
 crybaby2 kan helaars niet komen ivm werk
Goede en gezellige dag  wav
Gelogd

the Taxi-way to Heaven
Pagina's: [1] 2   Omhoog
  Print  
 
Ga naar:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!